Leandro Erlich

Carrousel the task of being in the right place at the right time, 2008 (Liverpool Biennial).

Leandroerlich.com.ar

Smoking Room, 2006 (Palais de Tokio).

The Glass Shop, 2005 (Private Collection, Milano).

advertentie(s)

Swimming Pool, 1999 (The 21 st. Century Musseum of Art of Kanazawa, Permanent Collection 2004).

Leandroerlich.com.ar

Niels Post
About Niels Post 3408 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*