Installation Art: Who Cares?

“De conservering van hedendaagse beeldende kunst vormt een blijvende uitdaging voor musea. Kunstenaars maken multimediakunstwerken en installaties van vergankelijke materialen als was, rubber en PURschuim. Kunnen deze werken bewaard blijven voor de kunstliefhebbers van de toekomst?”

Tracy Metz wandelt, vertelt en belt. Superinteressant. Over authenticiteit, mythes en een zomerse picknick. Van laserdisc tot de kusjes van Tino Seghal. Kijken!

sbmk.nl

(Geproduceerd door Michiel Hogenboom van WeLikeArt.)

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*