Rotterdam VHS Festival zoekt video

29 juli is het weer zover, een van de langst lopende videofestivals van Nederland beleeft zijn 17e editie. Zoals altijd is men op zoek naar nieuw werk.

Tapes, dvd’s en datasticks kan men sturen naar:

Rotterdam VHS Festival
Postbus 1032
3000 BA Rotterdam

(Digitale uploads ook welkom)

advertentie(s)

Rotterdamvhsfestival.com

Niels Post
About Niels Post 3406 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*