Aram Bartholl – Dust

Voorstel Aram Bartholl voor een megamonument:

“‘Dust’ is a 1:1 scale replica of one of the most played computer game maps in the world. The idea is to build the 3D model of ‘de_dust’ of the first person shooter game ‘Counter Strike’ as a permanent ‘building’ from concrete, making this map accessible as a large scale public sculpture.”

rhizome.org/commissions/proposal/2166/

Het idee is als gedachtenexperiment interessant: de meest bewandelde virtuele paden uit een populair spel in beton gieten. Maar wie kent er over twintig jaar Counterstrike nog?

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4790 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*