Winnaars TENT Academy Awards 2011 Auke de Vries en Quinten Leon

The Super Rope Solution – Trailer, Auke de Vries (Link)

superropesolution.blogspot.com
thesuperropesolution.com

“Auke de Vries van de AKV St. Joost in Breda won vrijdagavond 15 juli de TENT Academy Award 2011, de prijs voor de beste eindexamenvideo van alle Nederlandse kunstacademies.”

tentrotterdam.nl/events/actueel/20110715_winnaars_TAA2011.php

IN + outtakes by Quinten leon (Link)

“Quinten Leon van de Sint Lukas in Brussel won de TENT Academy Award For Best Foreign Film, de prijs voor de beste eindexamenvideo van audiovisuele studenten uit België en Luxemburg.”

Geloofsovertuiging – rastafariaan/agnosticus
Politieke voorkeur – synthetische individualist
Favoriete uitspraken – die van bert visscher

nl-nl.facebook.com/quintenl

“Tot slot won Sarah Bijlsma van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Anrhem dit jaar de Publieksprijs. “

sarahbijlsma.com

tentrotterdam.nl/events/actueel/20110715_winnaars_TAA2011.php

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Slechtste editie van de Academy Awards ooit. Was werkelijk niet doorheen te komen gisteravond (paar uitzonderingen daargelaten). Zelfs de jury kon het niet laten er iets over zeggen tijdens de prijsuitreiking.

    Doen de scouts hun werk niet goed (op de Rietveld vorig jaar een paar juweeltjes gezien die allemaal niet in de Academy Awards zaten) of is het echt snurk en slaap op de academies?

  2. Beetje vreemd dat er in die animatie een foutje zit. op 0:27 hangt er al een touw, terwijl het mannetje het pas later allemaal komt installeren.

  3. Verslag uitreiking MM:

    “Afgaand op het applaus uit de zaal wisten slechts enkele films het publiek te raken. Sommige werken waren te simpel van opzet en anderen waren juist niet te volgen. Ook de jury, onder leiding van Bart Rutten, conservator Stedelijk Museum Amsterdam, was erg kritisch en slechts matig tevreden over het aanbod. Bart Rutten stelde dat het veel werk ontbrak aan risico en lef, en dat de afwerking te wensen over liet. ”

    http://metropolism.com/news/uitreiking-tent-academy-awards/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*