Keetra Dean Dixon

They all fall down, a Teeter Swing

Fromkeetra.com

DIVIDEDs; Banners for a fickle will.

The Anonymous Hugging Wall

“An edition in the ongoing series METHODS & APPARATI for Social Facilitation and Mood Elevation”

Just Between You And Me

“objects of co-dependency”

Fromkeetra.com

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*