10 jaar De Aanschouw

10 jaar De Aanschouw

Art Amsterdam directeur Edo Dijksterhuis (midden) feliciteert De Aanschouw en verklaart voor geopend.

In de Witte de Withstraat van Rotterdam wordt al 10 jaar lang elke vrijdagavond een verse (solo-)show geopend in de kleinste galerie van de stad, De Aanschouw. Afgelopen vrijdag stond de teller op expositie nummer 520. Een mooie gelegenheid voor een feestje.

Van harte gefeliciteerd Frank, Daan en Walter!

Aanschouw.nl (check vooral ook het tentoonstellingsarchief)

(foto’s Walter Birkhoff)

10 jaar De Aanschouw

10 jaar De Aanschouw

Aanschouw directeur Frank Taal en Toine Klaassen als ‘De Andere Frank’, ziet u het verschil?

10 jaar De Aanschouw

De drie Aanschouw directeuren op een rij: Frank Taal, Daan den Houter en Walter Birkhoff. Uiterst rechts ‘De Andere Frank’.

10 jaar De Aanschouw

Historisch momentje, voor het eerst is er op het terras van De Schouw meer publiek was dan op het terras van De Witte Aap.

10 jaar De Aanschouw

Deze hele week stelt De Aanschouw zichzelf ten toon. Aanstaande vrijdag (22 juli, 20:30) opent een solo van Lotte van Wulfften Palthe.

Aanschouw.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*