Justin Bieber en Selena Gomez in het Land van Ooit

Nude Bieber and Gomez Portrait as Monument to National Exceptionalism, 2011.

“Justin and Selena joined together, symbolizes the great harmony between neighboring countries Canada and The United States,” said spokesman Cory Allen. “Countries like North Korea and South Korea could learn from our example. It would be nice to exhibit this portrait in the areas of the world where tensions are high between countries that share borders.”

Daniel Edwards kent u misschien van de barende Britney Spears, de Oprah Winfrey sarcofaag en de Paris Hilton autopsie (incluis removable organs). Een eigen website heeft de beste man niet maar Google Image Search maakt een hoop goed.

http://www.google.com/search?q=Daniel+Edwards

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*