Marga Houtman

“moeder zoekt jongen
2005, Drijvend beeld n.a.v. een krantenbericht waarin verteld wordt over duizenden badeendjes die in 1992 tijdens een storm op de Stille Oceaan van een containerschip afvielen en sindsdien met de stromingen mee over de wereldzeeën dobberen.”

mhoutman.nl/component/option,com_installaties/album,1/task,photo/id,24/Itemid,70/

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4832 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. En zelfs Florentijn was niet de eerste met een groot badeendje..(Maar die van hem is wel mooier)
    Het krantenberichtje is inderdaad wereldberoemd sinds 1992..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*