Nog nooit was miljonair worden zo eenvoudig (en goedkoop)

“We are not the only bank asking for money, but for sure we are the only bank asking for money to go to the Burning Man Festival.”

Keurig bezorgd per papieren post, de oneindige miljoenen van Dadara (gesigneerd door de kunstenaar) voor slechts $ 30 (€ 19,27!!). Zo’n buitenkansje kunt u natuurlijk niet laten lopen plus u steunt de transportkosten van de Exchangibition Bank richting Burning Man in de woestijn van Nevada (VS).

Indiegogo.com/Exchanghibition-Bank-at-Burning-Man

Het waardetransport is inmiddels vertrokken en de deelname aan Burning Man gaat hoe dan ook door maar alle steun om in ieder geval de basiskosten ($ 6000) te dekken blijft welkom. Op het moment van schrijven staat de teller op $3,862.

De Amerikaanse douane heet welkom.

Indiegogo.com/Exchanghibition-Bank-at-Burning-Man

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*