Anish Kapoor koffiekopjes

Hoi hoi smullen maar

“What do I see when I look into a hole?” Zijn hele leven heeft Anish Kapoor zich met die ene prangende vraag bezig gehouden. Aan het eind van zijn artistieke carriere komt hij met het definitieve antwoord. Twee schitterende koffiekopjes. Het vat zijn ouevre voorbeeldig samen. Anish Kapoor hoeft nooit meer te werken.

“flickering reflections become form and touch on themes such as doubt, ambivalence, error, mystery, surprise and the desire to understand. “

Te koop deze herfst bij de Illy’s.

illyusa.com/webapp/wcs/stores/servlet/subcat_artist-cups_artist-cups_anish-kapoor

About Jeroen Bosch 4652 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*