Sander Reijgers @ Lief Hertje

“Kunst hoort aan een spijker te hangen.” weet Lets Kuttekrap

“Anderhalf jaar geleden werd Reijgers […] geconfronteerd met een culturele clash die hem diep raakte. Nadat Trendbeheer.com een werk van hem postte (Negerin uit 2009, een voetbal gemaakt uit stukken opblaaspop), nam GeenStijl.nl de post over en brak er een enorme stroom aan reacties los. Door de strekking van de honderden reacties werd hij, met zijn eigen publieksgerichte werk als veroorzaker, geconfronteerd met een enorme distantie tussen de reaguurder van GeenStijl en de kunstwereld. “

Aanstaande zaterdag 3 september opent Reijgers’ spijkerwerk bij Lief Hertje. Het roze legioen is van harte uitgenodigd.

grotewittereus.nl/html/exposities/sanderreijgers.html

(Foto’s Arno Jacobs.)

advertentie(s)

“een grote naam in de kunstwereld die voor de verandering eens geen SUBSIDIE nodig heeft! Ik denk dat ik bij de witte reus langs kom om alles eens uitvoerig te bekijken!” (Verbale diarree)

Opening: zaterdag 3 september 2011 om 16:00 uur

grotewittereus.nl/html/exposities/sanderreijgers.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*