Nik Christensen

Wayward, Sumi ink on paper, 36×31.5 cm, 2010.

Nikchristensen.com

(Vanaf 22 oktober t/m 19 november aanstaande in het echt te zien met een solo bij Gabriel Rolt in Amsterdam.)

No wonders in me, Watercolor on paper, 230×260 cm, 2006.

advertentie(s)

Howl, Sumi ink on paper, 325×350 cm, 2010.

Nikchristensen.com

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*