About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ja wat een feest was dat – dwz de ratroclip, voor mijn tijd doch wellicht niet voor de uwe, dat parkblowen?

  2. Parkblowen niet, maar de rest wel, hoewel ik hier nog net niet naar toe mocht en wilde verhalen hoorde van vakantiewerkers aan de bollentafel. Die frustratie speelt mee in deze!

  3. Ha, Kralingen, lang geleden. Fijn om het meegemaakt te hebben. The Byrds, Jefferson Airplane, Dr. John, Pink Floyd, Soft Machine en zelfs Han Bennink met zijn toverstokjes. Dat alles voor wat tientjes. Alleen het eten herinner ik me als slecht. Nasi van Iglo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*