Chris Burden als automobiel

Chris Burden als automobiel

    This is not a toy and is not suitable for children.

“This limited edition multiple was made by Chris Burden and produced by LACMA. The cars that are included in the multiple were originally made for Chris Burden’s large scale sculpture Metropolis II now on view at LACMA on the first floor of BCAM.”

Voor $ 275 uw eigen exemplaar uit het autoparadijs.

Thelacmastore.org/products/chris-burden-custom-metropolis-ii-car-2012

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*