Made by Hand, No 2 The Knife Maker

“..a new short film series celebrating the people who make things by hand — sustainably, locally, and with a love for their craft.”

In deze aflevering een blik achter de schermen bij Joel Bukiewicz, hoe een fictieschrijver een bekende messenmaker werd.

Bekijk ook het interview met jeneverkoning Brad Estabrooke.

Vimeo.com/madebyhand

(via Beautiful/Decay)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*