Nishiko

To knock the corners off 2011

“I find it interesting that the word ‘corner’ has negative connotations in many sayings in various languages. By grinding or filling, I have erased all of the universal negative connotation in my studio.”

nishiko55.com

(Een van de tachtig solo’s op RE:RotterdamWalden Affairs presenteert een conceptual minimal intervention van Nishiko.)

Repairing Earthquake Project (Web site for this work is Here)

Black and white 2010

nishiko55.com

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*