Hennessy Youngman over Damien Hirst

“HAPPY NEW YEAR WWW, SORRY FOR MY ABSENCE, I HAD MY NOSE IN SOME OTHER PROJECTS, SPREADING MY NET LIKE THE ILLUMINATI. I KNOW WHAT YOU’RE THINKING THO, “HENNESSY, U GOT MAD EXCUSES, U JUST LAZY.” AND YOU KNOW WHAT? YOU’RE RIGHT. OH WELL.

NOW I PRESENT TO YOU THE FIRST ART THOUGHTZ OF 2012, STARRING DAMIEN HIRST, BONO OF THE ART WORLD.”

Youtube.com/watch?v=5y_8DWg5W0w (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*