Dot Samsen

Coin Flipper: 04, 2009.

“Some decisions are so tough, we leave the responsibility to fate or randomness, coin flipping is one of those methods. It makes us feel less guilty and believe it is the right decision. I’m trying to create the working prototype of the ‘controllable’ coin flipper. So I can get the decision I want, without guilt…”

Dotmancando.info

(via Bagger)

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*