About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. Wauw, dat was echt een goeie kunstenaar! Ben ik mee opgegroeid, zal ‘m missen.

 2. Wow. Heavy news.
  Nog wat radiostilte in het Stedelijk, waar Kelley de grote openingsshow moe(s)t zijn.
  Naar ik begreep kampeerde Eva Meyer-Hermann een tijd lang naast de studio van Kelley. Geen idee overigens of zij nog bij de tentoonstelling betrokken is. Ann Goldstein is natuurlijk ook zeer bekend met zijn oeuvre door haar curatorschap bij het LAMOCA.

 3. Van de Stedelijk-site:

  Het Stedelijk Museum rouwt om het onbeschrijfelijke verlies van één van de meest uitzonderlijke kunstenaars van onze tijd. Mike Kelley’s overweldigende talent, zijn verreikende invloed en zijn grote bijdrage aan de kunstgeschiedenis zullen resoneren tot ver in de toekomst. Hij laat ons allen een exceptioneel oeuvre na, en daarmee ook de verantwoordelijkheid om zijn unieke nalatenschap recht te doen.

  Het was een bijzonder voorrecht om, samen met gast-curator Eva Meyer-Hermann, nauw met Mike samen te werken aan het geplande retrospectief in het Stedelijk. Op dit moment doen we echter geen uitspraken over de voortgang van deze tentoonstelling.

  Ann Goldstein

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*