Temporary Stedelijk

“Zo simpel is het dus. Eigenlijk vinden we het onbegrijpelijk dat grote instanties als Het Stedelijk geen podium bieden aan vernieuwende, jonge kunstenaars die zich nota bene onder de rook van de eigen gebouwen bevinden. […]

Aangezien dit niet gebeurt, doen we het zelf. Wij lenen daarvoor het schaduwpodium van Het Stedelijk, omdat het museum zelf over het hoofd zag internet te gebruiken. Wie weet ziet het museum in dat de kunstenaars die hier de komende maanden exposeren, eigenlijk in de gebouwen zouden moeten staan.”

Met werk van Anne de Vries, Uta Eisenreich, Karl Navrot, Lei Saito, Roderick Hietbrink en Nhat-Vu Dang. Klik en zie:

temporarystedelijk.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*