Emile Zile

Larry Emdur’s Suit, 2002.

Klassiekertje, op avontuur met Emile Zile bij de Fred Oster/Hans Kazan van Australië.

(Ging in 2003 in Nederland in première tijdens het 5e Rotterdam VHS Festival, mocht u vanavond in Amsterdam zijn dan staan daar 31 andere klassiekers op het program)

emilezile.com/video/larry-emdurs-suit/ (video na de klik)

emilezile.com/video/larry-emdurs-suit/ (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*