About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

15 Comments

  1. en wat een dom filmpje zeg.

    wat zien we hier nu? stelletje mongolen die beetje zitten te stuntelen. spannend!

  2. het is zo eenvoudig JB. beetje simplistische werk maken waarvan je weet dat het ‘massa’ daar wat van vindt; en vervolgens jaar in jaar uit dit maar weer aanhalen. in de GUARDIAN je stukje schrijven over al die reacties, boekjes over maken, oftewel continu je attitude als kunstenaar versterken/ positioneren door daar dan weer werk over te maken en over door te zemeren. het is allemaal niets, het doet niets en sterker nog; het is gewoon té irritant. snap dat nou eens. nu weer beetje stoer doen met zo’n dom paard. chapeau!!

    Stop nou eens met al die onzin. HET IS ZO PLATTTTTTTTTTTTTTT. TRENDBEHEER> STOP NOU EENS MET DIE TINKETUTTTTTTTTTTTTTTT

  3. Dat je het werk niks vindt is weer eens wat anders dan optypen “kut wijf punt altijd”

    Tinkebell is a) super aardig, leuk mens etc en b) haar werk wordt alleen maar beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*