Jaarverslag Museum Boijmans van Beuningen 2011

Maar dat is een fraaie cover van het kersverse jaarverslag van Boijmans. Dit jaar met de B van Jeroen Bosch groot in beeld.

Trendbeheer is trots dat haar foto van de toen vers beschilderde binnenplaats van het Boijmans het jaarverslag 2011 mag sieren. Door de huisvormvegers Thonik (met toestemming en bronvermelding) gebruikt in het jaarverslag 2011, zojuist vers van de pers. Inkt nog nat.

Hé dat is fraai zeg:

Aanwinst van het jaar is wel de volledige verborgen stadscollectie van Jeroen Jongeleen en collega’s.

“Backstage, ongeautoriseerd, spelenderwijs en niet zelden ontstaan uit afvalmateriaal van afgebroken exposities. […] Dit ondergronds expostiecircuit bleef onder de radar totdat Jeroen Jongeleen deze geheimzinnige collectie in een fotoserie vastlegde, die hij vervolgens in een Rotterdamse galerie en in Fort Asperen exposeerde. […] Waarmee het zwarte artistieke circuit uit de catacomben van het museum alsnog is gewit.”

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Omslag van dit jaarverslag doet mij denken aan een japanse zentuin. Wij van GrhounD Office for Architecture InteractioN DesigN zijn dol op dit soort verwijzingen.

    Sattva Leevhi Brown
    GrhounD LaB

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*