Palette Fit for a Queen

“To mark the Queen’s Diamond Jubilee, this bespoke, limited-edition, numbered colour guide is designed to capture and commemorate some of the Queen’s most memorable colour choices since her coronation – featuring PANTONE® Colour references and citing the date and location that determined her outfit colour choice.”

60 jaar koningin Elizabeth als kleurenkaart in 60 delen.

Pantone.com/pages/MYP_mypantone/mypInfo.aspx…=20994

(via Artnau)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*