Grind

“Dancehall Queen Style is a Jamaican dance fashion which became popular in the 1990s through music videos and The Grind show on MTV. The video is a playful take on the dancehall culture with its provocative costumes, suggestive poses, roles and blatant sexuality.

Originally GRIND was made for Art gallery/ museum KIASMA and exhibition “Thank you for the music” 2012.”

A.k.a. de vrijdagavond bubbel.

Vimeo.com/44323287 (video na de klik)

(via TWBE)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Misschien zelfs beter als zaterdagochtend bubbel. Nu heb ik gelukkig nog de rest van de dag om de beelden van m’n netvlies te verdringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*