Heracles met/zonder piemel

Heracles met/zonder piemel

“Heracles is famous for his sexual prowess, but one nude statue of him in a park in France will now largely go phallus-free. Authorities in the southwestern town of Arcachon have decided to bestow a 10-foot-tall statue of the Greek hero with a prosthetic penis, to be affixed only during ceremonies […] It appears that local hooligans, apparently quite thirsty for a piece of Heracles, often steal his marble member, and the detachable piece is the best solution officials could come up with to put an end to the shenanigans.”

Hyperallergic.com/…detachable-penis/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*