Busje komt zo

Busje komt zo

    Bus Stop,Baltimore (USA), 2014.

“BUS is made with wood and steel, materials that are typically used to build urban furniture. The three letters of BUS are big enough to accommodate two to four people each and protect them from rain, sun, wind, and inclement weather. They allow people to assume different postures of sitting or standing while waiting for the bus. The S allows people to lie back while they wait, and the B provides shelter.”

Mmmm.tv/enindex.html (via Thisiscolossal)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*