Nina Paley

Nina Paley

    This Land Is Mine, 2013. [en nog immer actueel/tijdloos]

Animatiekneiter van Nina Paley. Het Israel-Palestina conflict haarfijn uitgelegd door de eeuwen heen. De volledige lijst, op chronologische volgorde, met wie waarom ook alweer afslacht(te) vindt u op Blog.ninapaley.com/2012/10/01/this-land-is-mine/.

Vimeo.com/50531435 (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*