About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Een eyeopener van jewelste. Fuchs maakt de laatste jaren, bevrijd van de rompslomp van de museale praktijk, een jaloersmakende bloei als schrijver door. Zijn recente stukken getuigen van een grote mate van frisheid en bevatten prachtige observaties. In heldere taal interpreteert hij de kunstwerken van zijn keuze, plaatst ze in een context. De lezer kan met hem meekijken en leert op die manier omgaan met eigentijdse kunst.

  2. Wacht maar tot jullie wat ouder worden. Dan opeens zie je het: ‘het is eigenlijk heel simpel!’

    Dit is de eenregelige wijsheid van de oude monnik, na een leven vol boeken..

    Het handschrift van Mondriaan blijkt overigens heel rechtlijnig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*