Gustav Klimt – das Musical

Gustav klimt – en of! Reeds als klein jongetje al was klimplant noch -muur veilig voor de snoodaard. Vele magistrale schilderijen volgden. Sommigen met NAAKTE vrouwen erop. Doet Rembrandt verbleken.

“Mitreißende Musical-Rock-Musik, Klimts weltberühmte Gemälde, prachtvolle Kostüme und ein multimediales Bühnenbild entführen mitten in die Epoche des Wiener Jugendstils: In die hochemotionelle, berauschende Welt des Gustav Klimt.”

gustavklimt-musical.at

Trailer na de klik.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*