TENT Academy Awards 2012

En de winnaars zijn:
Eef Hilgers
Emre Gülcan (internationaal)
Michal Owsinski (publieksprijs)

Welk een buitengewoon goede editie! De laatste jaren was het snurk en slaap wat de klok sloeg en ging je schuimbekkend de pauze in. Het blijft natuurlijk appels met peren vergelijken (animatie-documentair-performatief-verhalend) maar deze keer een programma met, bijna, louter hoogtepunten.

Heeft u het gemist dan vooral vóór 19 augustus richting Tent alwaar u e.e.a. nog eens rustig na kunt kijken op een vijftiental monitoren. Hoewel er natuurlijk niets gaat boven een bioscoopsetting.

Tentrotterdam.nl/shows/actueel/.._tentacademyawards.php

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*