3 grote muren @ Picturin Festival (Turijn)

Graphic Surgery (Erris Huigens & Gysbert Zijlstra) bouwt gestaag door aan een oeuvre van monumentale muurschilderingen in binnen- en buitenland (zie ook Poznan). Parco Dora (Turijn) is deze zomer aan de beurt in het kader van het Picturin Festival.

Picturin-festival.com (nog t/m november)

3 grote muren @ Picturin Festival (Turijn)

V3rbo

3 grote muren @ Picturin Festival (Turijn)

2501 a.k.a. Jacopo Ceccarelli

3 grote muren @ Picturin Festival (Turijn)

Graphic Surgery, Triangoli, 2012.

Foto’s: Erris Huigens

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*