Banksy biografie (gratis en voor niets)

Enigszins naïef duikt geïnterresseerde leek Will Ellsworth-Jones in de wereld die Banksy heet en schreef er een boek over. Met name de verhalen over Banksy’s publiciteitsmederwerkers die controle over alles en iedereen eisen (het lijkt wel een sekte) en het volk dat hoopt op de jackpot door een Banksy uit de muur te zagen leveren bijzonder vermakelijk leesvoer op.

Trendbeheer mag 3 gesigneerde exemplaren weggeven, stuur een mailtje naar info@trendbeheer.com en wie weet ligt er binnenkort een exemplaar in je brievenbus.

Lebowskipublishers.nl/result_nieuws.asp…_Id3=

Update 14:17, de mailbox stroomt over, alle exemplaren zijn inmiddels vergeven.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. “Ik denk dat hij uiteindelijk misschien wel meer films gaat maken.” – Banksy’s ‘The Antics Roadshow’ uit 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*