Vakantietip voor drummers

foto: Francisco van Jole.

“Toine Horvers zoekt voor zijn performance op de Luchtsingel op 5 augustus nog enkele ervaren drummers”

In het kader van het SIR zomerprogramma doet Toine Horvers deze zomer 2 performances op de luchtsingel. En hij is dus op zoek naar drummers. Had u altijd al willen drummen op een unieke lokatie dan is dit uw kans.

Even mailen of bellen: toine@toinehorvers.nl of 06-41421347

Sculptureinternationalrotterdam.nl/…_horvers.php

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*