Bram Graafland @ Kafana Box Office

Een nachtelijke les huishoudkunde door Bram Graafland betekende bijna het einde van de Box Office. De gillende keukenprins gaf een demonstratie pannekoekenbakken toen de vlam in de pan sloeg. Opvallend koel en zonder hoge tonen uit te slaan, bracht Bram zijn optreden tot een uitgerookt einde.

kafana.nl

Curatoren van Doorn en Klappe wordt – voornamelijk op het thuisfront – wel eens verweten te veel na te denken en te weinig te doen. Een voordeel van een leven in het discursieve is dat het maar zelden in vuur en vlam staat. Dit argument werd echter niet in dank afgenomen.

(Bericht van dependent inhouse curators Klappe & Van Doorn)

Bram blust een binnenbrandje.
 

kafana.nl

About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*