Tinkebell redt de wereld naaktkalender 2013

De nichtjes Mitch en Cyris gefotografeerd tijdens het werk in Manila.

Voor het vijfde deel van haar Save The World project was Tinkebell afgelopen zomer in de Filipijnen waar ze de nichtjes Mitch en Cyris tegen kwam. Beiden zouden liever studeren (Mitch) of een bedrijfje opzetten (Cyris) maar door armoede gedwongen werken ze als danseres/animeermeisje in een toeristenbar.

Om ze te redden uit de klauwen van de sexindustrie heeft Tinkebell haar eigen naaktkalender 2013 gemaakt. Het idee is dat de opbrengsten uit de verkoop hoog genoeg kunnen worden om de nichtjes van een startkapitaal te voorzien voor hun toekomstdromen (het minimum dagloon daar ligt rond de € 6).

Voor slecht € 20 (ex verzendkosten) heeft u al zo’n mooi kalender. Het ideale cadeau voor de komende feestdagen in december. En u steunt er nog een goed doel mee ook.

Bestellen doet u via Mediamatic:
Mediamatic.net/318814/nl/tinkebell-redt-de-meisjes-in-manila

Tinkebell poserend als Jeff Koons sculptuur.

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*