Steve Lambert @ Incubate

Speciaal ingevlogen vanuit Amerika, de mooiste stemmachine van deze verkiezingsweek, Capitalism Works For Me! True/False van Steve Lambert. Zaterdag stond hij nog in opbouw in de bibliotheek van Tilburg (zie bovenstaande foto), vanaf vandaag de hele week buiten op het Koningsplein.

Onder andere door de recessie en het afgelopen Occupy jaar ben je geneigd te denken dat de uitslag nogal voorspelbaar zal zijn danwel het sociaal wenselijke antwoord oplevert (ja logisch, false!) maar dat blijkt lang niet altijd het geval. Benieuwd wat Nederland gaat stemmen.

Incubate.org/2012/event/21

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*