Een vaas in een vaas

Curious Vase, 2012.

“You don’t know what to expect. Are you making the right choice? If you destroy the vase to find out what’s in it, there is no turning back. Don’t you dare to take this risk, then you will always stay curious …”

Miannedevries.nl

(via TaT)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*