Het Eddie the Eagle Tijdsdocument: Donate

Nou ja zit ik gisteravond dit te tikken, te vlassen op een variant wervende tekst (‘doe doneren, nu het nog kan’) springt-ie naar 100% bereikt. U hoeft niet meer te bieden. Dan kletste die laatste ‘Een donateur‘ toch nog 570 euro in de pot. Zou het Eddie zelf zijn, om de buit veilig te stellen?

Maar goed: dat boek, dat komt er dus. Meer info op eddietheeaglemuseum.com. Wij feliciteren Eddie met het behaalde resultaat. (Nu Maarten Bel nog. Die staat op 60%.)

(En hier voordekunst.nl/vdk/project/view/543-het-eddie-the-eagle-tijdsdocument staat het project.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*