Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

“We zijn een week full time bezig geweest om alles erin te plakken.”

Vanmiddag een blik mogen werpen in een overzicht van 6 jaar Utrechtse Kabouter, een uitgave in eigen beheer. Oplage 1000 exemplaren inclusief zeefdruk, stickervel, een handgetekend unicum en er zit ook nog een cadeautje in verstopt (wie durft zijn exemplaar uit te pakken?). 160 kleurenpagina’s hardcover maken ideaal cadeaumoment voor de komende feestdagen.

Alleen te koop bij Revenge in Utrecht.
27 oktober aanstaande presentatie in Utrecht (van 17:00-20:00).

Meer info op: Flickr.com/…/discuss/72157631526996617/

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Persoonlijke favoriet.

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

Preview Kabouterboek

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*