Maarten Overdijk

    Dark Matter zag ik op DordtYard

Trendbeheer weekendtip: Maarten Overdijk bij de Walden Affairs. Ik kan er zelf helaas niet bij zijn en ben bijzonder nieuwsgierig. Wie een reportage voor ons kiekt die we kunnen gebruiken krijgt gratis champagnetherapie van ondergetekende op onze plek op de Kunstvlaai.

maartenoverdijk.net

Uit 2011 Inverse archeology Installation (dimensions variable).

2010 The Idea of the Theatre Installation (dimensions variable).

2010 Ways of moving into something different Installation (dimensions variable).

maartenoverdijk.net

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*