Valerie van Leersum @ Platform57

Project Oostbroek is een veelzijdige installatie in de gymzaal van Zuid57 die doorloopt tot op het plein van het gebouw. Valerie van Leersum deed onderzoek naar een oude stadsboerderij die in Escamp heeft gestaan en waar haar familie vandaan komt. Dit vertaalt zich in een plattegrond van de boerderij met daarin onder meer maquettes, komkommers van keramiek, twee interpretaties van haar stamboom en een melkkar op het plein.

platform57.nl

(Beeld Johan Nieuwenhuize)

Nog te zien tot […]

Aanstaande woensdagmorgen 14 november is Valerie van Leersum aanwezig in de tentoonstelling.

platform57.nl

About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*