Programma Kunstvlaai online

Voor in uw agenda: de Kunstvlaai opent 23 november. Van oudsher een van de meest interessante kunstbeurzen in het jaar. Ooit ontsprongen als antibeurs naast de kunstrai maar sinds jaar en dag dè ontmoetingsplek voor kunstenaarsinitiatieven en aanhangend ongeregelds.

Niet meer op het terrein van de Westergasfabriek maar in een oud schoolgebouw op Zuid, op steenworp van station Amsterdam WTC, vlak bij de Rietveld.

Het ganze programma staat online. 70 initiatieven, veel te doen.

kunstvlaai.nl/2012

Trendbeheer zit rechts aan het eind van de gang op de eerste verdiep. Niels Post spamtext de facade. Jeroen Bosch biedt tien dagen lang dagelijks verse content en zero content in situ onder werktitel Arranged, (dis)placed and transformed.

Komende twee weken hier langzaamaan roadmapping en voorbeschouwing.

Toegangskaarten: shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/X536X4XP/language/en

Of zoals ze het zelf zeggen:

“As a rejection of the exacting hyper-production that has yielded repeated collapses of global capitalism, it turns toward the fluctuating working methodologies and imaginative propositions of smaller players in the cultural field.”

Bent u daar nog?

Kortom:

Nederland:
1646, ADA (Area for Debate & Art), Amsterdam Dinner Movement, Amsterdams Grafisch Atelier, Apiece For Artists, Attraction of the Opposites, Baracca, Berm Collective / Stichting Berm, Boogbrug Vianen, Casco – Office for Art, Design and Theory, De Fabriek, De Service Garage, DEFKA, de Appel Curatorial Programme, Dutch Art Institute / MFA ArtEZ in association with If I Can”t Dance, I Don”t Want To Be Part Of Your Revolution; Casco; Van Abbemuseum & guests, Extrapool, Fam. Ruim, FLAM, Foam Lab, Frank Mohr Institute, Gerrit Rietveld Academie (Architectural Design Department), Girls Like Us, Goleb, HorizonVerticaal, HMK (HotelMariaKapel), Kees Koomen, Kunsthuis SYB, Kunsttraject, KUS, Location Z, Lost Painters, Lost Property, MaHKU (Utrecht Graduate School of Visual Art and Design), KABK (Master Artistic Research, Master ArtScience), Sandberg Instituut (All departments), Piet Zwart Institute (Master of Fine Arts), St. Joost / AKV (Master of Fine Arts), Metropolis M, MILK, MOIRA, Nest, Nieuwe Vide, NP3, Onomatopee, P.art of Your Life, P/////AKT, Pietmondriaan.com, Plan B, Planet Art, Polly”s Picture Show, PrintRoom, Public Space with a Roof, RC de Ruimte, Rhizomatic, Rongwrong, Roodkapje & WORM, Salon Sur+, San Serriffe, Sign, SMBA, TAAK, Teto Projects & W139, Urban Living Room, The One Minutes, Trendbeheer, Upominki, Werkplaats Typografie, Whatspace, Wild-C, MU with KOP-Breda, Kunstpodium T, CBK “s- Hertogenbosch, Landkunst (BKKC), WORM.FilmWerkplaats, Zet Foundation.

Internationaal:
98Weeks (Beirut), After the Butcher (Berlin), AIT (Tokyo), Amit Charan & Laura Preston (Wellington), Arbour Lake School (Calgary), Atopia (Oslo), Arrow Factory (Beijing), Britto Arts Trust (Dhaka), CEIA (Belo Horizonte), Centre for Visual Introspection (Bucharest), CHIO#C / KIOSK (Chisinau), First Floor Gallery (Harare), Green Papaya Art Projects (Quezon City), Indonesian Visual Art Archive – IVAA (Yogyakarta), JAAGA (Bengaluru), Instituto Buena Bista (Curacao), Komplot (Brussels), Más Arte Más Acción (Bogota), Mumbai Art Room (Mumbai), (Or Nothing), Partizaning (Moscow), Platform Open Place (Kiev), Red Shoes (Paris), Society (Sydney), Taleb Cherche Midi (Marrakesh),The Cube (Taipei), The Institute of Wishful Thinking (New York), The Reading Room (Bangkok).

kunstvlaai.nl/2012

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. De KV vindt plaats IN Zuid, en niet OP. We zijn hier niet in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*