Painting the Island met Michael Schutte

Furore met een website uit de oude doos (incluis teller boven- en © 2023 helemaal onderaan). Michael heeft razend populaire televisieshow in Canada: “Word op straat herkend”.

Vergelijk hem niet met Bob Ross. Michael gaat namelijk een stapje verder. (En hij heeft ander haar.) In zijn schilderlessen vertelt hij namelijk ook over het eiland zelf. “Ik duik in de geschiedenis van het eiland en vertel over dingen die er te zien zijn. Bijvoorbeeld over een vuurtoren.

Elke maand weet hij 200.000 Canadezen en 2.500 Nederlanders te bereiken. “Ik word inmiddels op straat herkend.” De video’s zijn zo populair dat er ook plannen zijn om op nationale zenders te gaan uitzenden.

academyofffineart.com

About Jeroen Bosch 4733 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*