Anneke van Wolfswinkel over Niels Broszat

Anneke van Wolfswinkel over Niels Broszat

“Het is meerduidig, kan tegelijk verschillende betekenissen hebben. Je kijkt naar een voorstelling, je herkent elementen – in dit werk nog meer dan in de meeste andere Iconen – maar als je probeert te beschrijven wát je dan precies ziet, begin je te stamelen, en moet je toegeven dat je eigenlijk in het duister tast.”

Annekevanwolfswinkel.blogspot.nl/…niels-broszat-onorthodox.html

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*