Superman

“Hello Earthlings, you have reached the one and only Kryptonian;Christopher Dennis, also known as Hollywood Superman. Please leave your name and number after the beep and I will get back to you as soon as possible. Till then, Cheers.”

Kijkje in de keuken bij Superman Christopher Dennis die u misschien nog kent uit The Reinactors (gezien tijdens IFFR 2008).

Californiaisaplace.com/cali/superman/#superman
(video na de klik)

(via FecalFace)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*