About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

 1. Lol van de dag:

  ArtRotterdam: Price per M²: € 195,- KASSA: € 17,50
  Art Warehouse: 130,– per m2 Normaal Ticket: € 10,00
  RAW artfair: € 127,50 per m2 Normaal Ticket: € 15,00
  Re:Rotterdam: €13,- per m2 ticket: €5,00

  Maar wordt het een beurs vol kunstenaars die zelf een eigen plek innemen en vormgeven als vorig jaar voor een deel of wordt het een kunstbeurs met galerietjes zoals er al zoveel zijn maar dan goedkoop? Dat laatste is niet zo interessant. Weg die vorigjaar werd ingeslagen wel. Die was heel veelbelovend. Ergo: gaan julie ook aan kwaliteit doen? Krijgt de beurs een (kunstenaars)gezicht? Of wordt het een tempel vol kraaltjes spiegeltjes zonder maat en overzicht?

 2. De lage prijs van de stands op de Re:Rotterdam is gekozen om zoveel mogelijk individuele kunstenaars een kans te geven een solopresentatie te maken en deze aan een stuk of 9000 bezoekers te tonen.
  De Re:Rotterdam kan zo goedkoop zijn omdat het een gesloten gebouw is en er geen standbouw nodig is.
  De kwaliteit van de Re: hangt af van de deelnemers, maar ik ga er vanuit dat er net zoveel dan niet meer aanmeldingen zijn en dat we daar wederom een goede selectie uit maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*