Lokaal01 Breda stopt

“Het bestuur en de directie van de instelling hebben daarop besloten dat instandhouding van Lokaal 01 Breda niet langer realistisch is. Bij Lokaal 01 hebben de afgelopen 33 jaar bijna duizend nationale en internationale kunstenaars nieuwe stappen in hun oeuvre kunnen zetten.”

Lokaal01.nl/site/2-770-Lokaal-01-Breda-stopt.php#project-770

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. @JB, ik ken een museum, zonder subsidies waar met goede programmering vele duizenden mensen komen, waar ook 7 mensen werken…
    zegt ook wel iets over de noodzaak en efficientie van bepaalde instituten. (initiatieven zou ik ze niet te noemen)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*