Pim Tieland

  Aquafresh,
  Acrylic and masking tape on wall and acrylic on canvas,
  Appr. 500 x 250 cm, 2012.

Pimtieland.nl

  Untitled,
  Acrylic on wall and oil on canvas,
  Appr. 500 x 270 cm, 2012.

  Stage,
  Oil on canvas,
  235 X 180 cm, 2011.

Tieland ziet u de gehele Kunstvlaai bij het Frank Mohr Instituut.

Pimtieland.nl

Niels Post
About Niels Post 3441 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*